Navigacija
Vesti
O nama

Gredetin

Likovna kolonija 2006.

Forum
Preuzmite
Film
Odgovori
Linkovi

Foto galerija

Kontakt

Pretraga

Naši prijatelji

projektovanje, isporuka i montaža sistema za navodnjavanje voćarskih i povrtarskih kultura, izrada i montaža plastenika

L.A.B.B. group, Šid
nepovratna (jednokratna) plastična ambalaža
L.A.B.B. group, Šid
... preuzmite cenovnik ...

Dućan mali, Sremski Karlovci
posude za jagode
DUĆAN MALI
Sremski Karlovci
021 / 884-075
Prijava
Ime

LozinkaZaboravili ste lozinku?
Potražite novu ovde.
Priznanja za kvalitet i umeće
Na sedmim "Danima Jagode", manifestaciji koja je u nedelju 2. juna održana u Gredetinu, stručni žiri u sastavu profesor dr Radisav Blagojević, profesor dr Dragoslav Cvetković i magistar Vlada Božić, za najbolje izložene plodove u konkurenciji stonih sorti prvo mesto dodelio je Snežani Miljković iz Gredetina, opština Aleksinac, za sorte "samba", "salsa" i "sonata", drugo mesto pripalo je Božidaru Marinkoviću iz Gadžinog Hana, za sorte "kleri" i "sirija" i Dušici Milenković iz Nozrine, opština Aleksinac, za sortu "asia", dok su treće mesto osvojili Ljubiša Antić iz Gabrovca, grad Niš, sa sortama "medena" i "dora", Miroljub Prokić iz Kovanluka, opština Merošina, za sorte "medena", "kleri" i "figaro" i Petrović Časlav iz Malog Drenovca, opština Aleksinac, sa sortom "asia".
IMG_6257.jpg

U kategoriji proizvođača industrijske sorte "zenga zengana" prvi je Miloš Novković iz Gredetina, opština Aleksinac. Žiri je u ovoj grupi dodelio i dva druga mesta: Novici Vasiljević iz Merdžalata, opština Svrljig i Aleksandru Novkoviću iz Gredetina, opština Aleksinac, dok su treći Slobodan Stevanović iz Gredetina i Slađana Anđelković iz Kormana, opština Aleksinac.

Priznanje za najuređeniji štand na Manifestaciji dobio je Bojan Todosijević iz Zalogovca, opština Varvarin.

Predstavnici Danskog Programa podrške razvoja privatnog sektora u oblasti voćarstva i bobičastog voća u Južnoj Srbiji "Fruits & Berries" i Udruženja "Jagoda" iz Gredetina, nakon obilaska zasada, dodelili su nekoliko priznanja. Domaćinstvu Dušice Milenković iz Nozrine za postignuti kvalitet u proizvodnji jagoda na području opštine Aleksinac u 2013. godini, domaćinstvu Kristijana Pavlovića iz Žitkovca za doprinos u širenju savremene proizvodnje na području opštine Aleksinac i gazdinstvima Gorana Dinića iz Žitkovca i Zlatka Matešića iz Vakupa za postignute izuzetne rezultate u proizvodnji jagoga. Božidaru Marinkoviću iz Gadžinog Hana pripalo je priznanje za postignute rezultate u plasteničkoj proizvodnji jagoda i Milošu Novkoviću iz Gredetina priznanje za aktivnosti u očuvanju proizvodnje industrijske jagode "zenga zengana".

Autor admin 06.06.2013. 13:40Štampaj
Iz galerije...
03
03
Holandija 2013.
FRUITS & BERRIES

FRUITS & BERRIES
NOVO !

Unapređenje proizvodnje jagoda u Nišavskom okrugu
(.pdf, 6.62 MB)
Powered by 037info.net | Hosting by Hosting-Srbija | © 2007-2016

1805856 poseta