Berba jagoda
Posted by admin on 22.05.2008. 08:20
news: novo-015.jpgSavremen zasad za dobar rod - Berba jagoda na području opštine Aleksinac je sve intezivnija i trenutno se beru rane sorte "apolo" i "kortina", kao i srednja rana sorta "marmolada". Prvi plodovi ubrani su i sa preovladajućoj ovdašnjoj sorti jagoda "zenga zengana" (senga sengana), o čemu ćete na ovom sajtu moći da čitate narednih dana...

Extended News
Savremen zasad za dobar rod - Berba jagoda na području opštine Aleksinac je sve intezivnija i trenutno se beru rane sorte "apolo" i "kortina", kao i srednja rana sorta "marmolada". Prvi plodovi ubrani su i sa preovladajućoj ovdašnjoj sorti jagoda "zenga zengana" (senga sengana), o čemu ćete na ovom sajtu moći da čitate narednih dana.

Sada ćemo vam slikom predstaviti savremeni zasad Slobodana Stojanovića iz Gredetina koji je na oko 40 ari prošle godine zasadio na foliji i uz sistem "kap po kap" jagodu "marmolada". Uz primenu savremene tehnologije porodica Stojanović je proizvela ukusne i po izgledu veoma privlačne plodove. Kontakt telefon za kupce i zainteresovane : 064/ 163 1834.

news: novo-002.jpg
news: novo-007.jpg
news: novo-009.jpg
news: novo-012.jpg
news: novo-015.jpg